4.jpeg

آقایان فربد نوربینی و حمیدرضا اسفندیاری دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در پی اعلام نتایج مرحله اول سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور با موفقیت به مرحله دوم این المپیاد راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، در پی اعلام نتایج مرحله اول سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور، دو دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با موفقیت به مرحله دوم این المپیاد راه یافتند.

ئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با اشاره به ظرفیت ١۸ نفره دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: در المپیاد مذکور، دو نفر از دانشجویان این دانشکده توانستند در حیطه استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان، جراحی)، مجوز حضور در مرحله دوم المپیاد را کسب نمودند.

دکتر بهروز یحیایی با بیان اینکه این دانشکده همه‌ساله بیش از ۲۰ قبولی در آزمون‌های دوره‌های مختلف رزیدنتی در دانشگاه‌های سراسری را دارد تصریح کرد: سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در پنج حیطه "استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان، جراحی)، آموزش پزشکی: آموزش مجازی، تفکر علمی در علوم پایه: weight management/ obesity، کارآفرینی: تاب آوری کسب و کارهای دانش بنیان، مدیریت نظام سلامت: تقویت نظام PHC برای ارتقای پاسخگویی در شرایط اضطرار، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت: هوش مصنوعی" و طی دو مرحله انجام می گیرد که مرحله اول آن در خردادماه ١۴۰۰ به صورت الکترونیکی و در محل مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید و مرحله دوم آن در شهریور ماه در تهران برگزار خواهد شد.

مدیر گروه علوم پایه پزشکی این دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان فربد نوربینی و حمیدرضا اسفندیاری ابراز امیدواری کرد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در این دوره از المپیاد بتوانند گام‌های بزرگی برداشته و مقام نهایی کشوری را کسب نمایند.

لازم به ذکر است دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود "فربد نوربینی" و "حمیدرضا اسفندیاری" سال گذشته نیز موفق شدند به ترتیب با کسب ١۷١ و ١۶۸ امتیاز حائز رتبه‌های هفتم و نهم کشوری در در آزمون سراسری پیش‌کارورزی پزشکی شوند.

🎊 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود درخشش دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به دانشجویان گرامی «فربد نوربینی» و «حمیدرضا اسفندیاری» و خانواده های محترم ایشان و همچنین همه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تبریک می گوید.

🌺 با آرزوی موفقیت و ارزشمندی و سربلندی همه اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در تمامی عرصه ها

🔗 لینک خبر در خبرگزاری آنا

پیام آور در تلگرام

شبکه پیام آور در ایتا

• دوشنبه 28 تير 1400

چهارشنبه 13 مرداد 1400 . 14:20 .