موفقیت دانشجویان رشته پزشکی در کسب رتبه های هفتم و نهم کشوری در آزمون پیش کارورزی

photo_2020-12-14_09-45-41.jpg

کسب رتبه هفتم و نهم کشوری در آزمون پیش کارورزی پزشکی توسط دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: به‌روزرسانی تجهیزات بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برای بهره‌برداری حداکثری از آن الزامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، محمدمهدی فداکار در حاشیه بازدید از بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با بیان اینکه ظرفیت خوبی در این بیمارستان برای توسعه وجود دارد با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در این بیمارستان و خرید تجهیزات و امکانات برای آن اظهار کرد: در صورت تجهیز امکانات توان بهره‌برداری بسیار بیشتری از این بیمارستان وجود دارد که اکنون از این ظرفیت استفاده شایسته نمی‌شود.

وی با بیان اینکه پرداخت مطالبات معوق کارکنان و اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور اولویت نخست در محاسبات مالی و پرداخت‌های ماست، افزود: می‌توان درصدی از دارایی‌های دانشگاه که در طول سال‌ها حاصل شده برای پرداخت معوقات کارکنان و استادان که برای رشد و اعتلای دانشگاه در طول سال‌های متمادی تلاش کرده‌اند، به‌کار رود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بر اولویت پرداخت مطالبات استادان و کارکنان تأکید و خاطرنشان کرد: اگرچه دانشگاه آزاد اسلامی مشکل نقدینگی دارد؛ اما به لحاظ سرمایه غیرنقدی بسیار ثروتمند است و در صورتی که املاک خود را تبدیل به احسن کند بسیاری از مشکلات آن مرتفع خواهد شد.

لازم به ذکر است معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی پس از بازدید از بخش‌های مختلف CCU و ICU و اتاق عمل و قسمت تأسیسات بیمارستان خاتم الأنبیاء(ص) با حضور در مرقد شهدای گمنام آرمیده در خاک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و قرائت فاتحه و تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان انقلاب اسلامی از بخش‌های مختلف این واحد دانشگاهی ازجمله آزمایشگاه، زمین‌های کشاورزی و کارگاه تولید ماسک  بازدید کرد.

🔗 لینک خبر در خبرگزاری آنا

🔗 لینک خبر در سایت سازمان مرکزی دانشگاه

• دوشنبه 24 آذر 1399

چهارشنبه 13 اسفند 1399 . 03:07 .