برگزاری بیست و ششمین دوره آزمون سراسری صلاحيت بالينى پايان دوره پزشكان عمومى در مجموعه مهارتهای بالینی

1.jpg

بیست و ششمین دوره آزمون سراسری صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی کشور به منظور ارزیابی صلاحیت بالینی پزشکان و دانشجویان پزشکی در مجموعه مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکى دانشگاه آزاد اسلامى شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از برگزاری موفقیت آمیز بیست و ششمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکان عمومی در روز پنجشنبه 1 آبان ۹۹ در مجموعه مهارت‌های بالینی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود خبر داد.

بهروز یحیایی در خصوص علت و لزوم شرکت در این آزمون برای دانشجویان پزشکی و پزشکان ابراز کرد: "آزمون صلاحیت های بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، برای ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش آموختگان دکتری پزشکی عمومی در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در آزمون صلاحیت بالینی جهت فارغ التحصیلی دانشجویان و انجام امر طبابت پزشکان عمومی و همچنین شرکت در امتحانات دوره تخصصی ضروری است."

مسؤول برگزاری آزمون صلاحیت های بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: "این آزمون به طور مستمر در دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار می‌شود و با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود توانست در مردادماه سال 1397 مجوز برگزاری این آزمون را دریافت کند تاکنون مجری نه دوره این آزمون بوده است."

بهروز یحیایی در خصوص سابقه برگزاری این آزمون در واحد شاهرود خاطر نشان کرد: "پیش از این هم هشت دوره از این آزمون در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شده است که در ۲۵ مرداد ماه سال ۹۷ بیست نفر، در آبان ماه سال ۹۷ بیست و سه نفر، در اردیبهشت ماه سال ۹۸ سی نفر، در مردادماه سال ۹۸ سیزده نفر، در آبان ماه سال ۹۸ بیست نفر، در بهمن ماه سال ۹۸ یازده نفر، در مردادماه سال ۹۹ سی نفر و در مهرماه 99 پانزده نفر در آزمون ها شرکت داشتند و امروز در دوره نهم هم بیست و هفت پزشک و دانشجوی پزشکی حضور یافتند."

وی با بیان اینکه شرط شرکت در آزمون صلاحیت بالینی، اتمام مرحله کارورزی و یا حداقل سپری شدن شش ماه از شروع دوره مذکور است افزود:"در بیست و ششمین دوره برگزاری این آزمون که راس ساعت ۸ صبح امروز پنجشنبه اول آبان ماه ۹۹ در مجموعه مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکی واحد شروع شد 10 نفر استاد به عنوان آزمونگر، 4 نفر به عنوان بیمارنما و 10 نفر از عوامل اجرایی مشارکت داشتند."

رئیس تنها مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک پزشکی در کشور از برگزاری بی نقص و دقیق و طبق ضوابط و مقررات و اصول حراستی در شش دوره قبل این آزمون سراسری در واحد شاهرود خبر داد و افزود:" با لحاظ کلیه استانداردها و ملاکها و تأیید کیفیت بالای برگزاری این آزمون در هشت دوره قبلی، نظارت بر انجام این آزمون در این دوره بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود قرار داده شد."

مدیر گروه علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود هدف از برگزاری این آزمون را ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش آموختگان پزشکی عمومی دانست و افزود: "آزمون صلاحیت بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در این آزمون برای فارغ التحصیلی دانشجویان و انجام امر طبابت پزشکان عمومی و همچنین شرکت در امتحانات دوره تخصص ضروری است، در ضمن این آزمون فاقد نمره بوده و نتایج آن به صورت رد یا قبول شدن به شرکت کنندگان اعلام می‌شود و به قبول شدگان گواهی صلاحیت بالینی اعطا خواهد شد."

استادیار دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد شاهرود در پایان تصریح کرد: "این دانشگاه جزو معدود واحدهای دانشگاهی است که استاندارد برگزاری آزمونهای صلاحیت بالینی پزشکی و پرستاری را در سطح کشور دریافت کرده است و یکی از دلایل آن دارا بودن مجموعه مهارت های بالینی (Skills Lab) مجهز دانشکده علوم پزشکی آن است که دارای ۱۵ اتاق همراه با دوربین با قابلیت ضبط فیلم در آزمون ها، یک کلاس کنفرانسی همراه با دوربین دوار و ویدئو پروژکتور برای تدریس اساتید رشته های پزشکی و پیراپزشکی، حدود ۵۰ مانکن پیشرفته، انواع آموزش تزریقات، NG، سونداژ، المانهای پرستاری پیشرفته، زایمان، انواع لوله گذاری و ... می باشد."

🔗 لینک خبر در خبرگزاری ایسکانیوز

🔗 لینک خبر در خبرگزاری آنا

🔗 لینک خبر در خبرگزاری بسیج

🔗 لینک خبر کامل در سایت معاونت علوم پزشکی

🔗 لینک خبر2 در خبرگزاری ایسکانیوز

• پنجشنبه 01 آبان 1399

جمعه 07 آذر 1399 . 11:51 .