ابلاغ دستورالعمل سرفصل و تعداد ساعات تدریس درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی

خبر و #اطلاعيه# مهم:

✨ دستورالعمل سرفصل و تعداد ساعات تدریس درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) ابلاغ شد.

🔹 معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل سرفصل و تعداد ساعات تدریس درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) را به رؤسای استان ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

🔹 دکتر خسروپناه در این دستورالعمل تأکید کرده است: گذراندن درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) به ارزش یک واحد نظری در دو ساعت در هفته برای تمامی دانشجویان ورودی نیمسال اول ١۴٠٠-۱۳۹۹ و بعد از آن، در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی رشته ها الزامی است.

🔹 دانشجویان ورودی ماقبل نیمسال اول سال تحصیلی ١۴٠٠-۱۳۹۹ که این درس را نگذرانده‌اند، مشمول این دستورالعمل هستند.

🔹 دانشجویان می توانند این درس را به صورت مجازی از طریق واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بگذرانند. ضمن اینکه واحد الکترونیکی موظف است، درس مذکور را در هر نیمسال یک بار در ۱۶ هفته (هر جلسه دو ساعت) ارائه کند.

🔹 سرفصل جدید این درس که توسط «مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی» تهیه شده و به تأیید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسیده، به پیوست این دستورالعمل به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده و ارائه درس براساس سرفصل مذکور الزامی است.

🔶 متن کامل خبر👇🏻
 iau.ac.ir/fa/News/128016
 ana.ir/fa/news/4/494284

• چهارشنبه 21 خرداد 1399

يکشنبه 30 شهريور 1399 . 21:44 .