برگزاری امتحانات دروس تخصصی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از یکم تا ١۵ مردادماه

index.jpg

🔹  با توجه به دستور العمل تقویم آموزشی و امتحانات پایان ترم رشته های پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات دروس تخصصی از یکم تا ١۵ مرداد ماه مطابق با اتمام دروس قابل انجام است.

🔹 برگزاری امتحانات دروس عمومی دانشجویان رشته های علوم پزشکی هماهنگ با سایر گروه های غیر پزشکی و در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا ۱۹ تیر ماه است.

🔹 در صورتی که واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی بالاجبار جهت رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی نیاز به افزایش زمان امتحانات بعد از ۱۵ مرداد ماه باشند، بعد از تصویب موضوع در شورای واحد و هماهنگی با ریاست استان مربوطه لازم است از حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ مجوز کنند.

🔹 این توضیحات بر اساس دستور العمل مورخ ۱۵ خرداد ماه ۹۹ بوده و برای دریافت سایر بندهای دستورالعمل تقویم آموزشی و امتحانات پایان ترم رشته های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی این لینک کلیک (http://iau.ac.ir/fa/News/128001) کنید.

🔶 متن کامل خبر👇🏻
 iau.ac.ir/fa/News/128015
 ana.ir/fa/news/3/494267

• چهارشنبه 21 خرداد 1399

سه شنبه 24 تير 1399 . 09:54 .