برگزاری 19امین دوره آزمون سراسری صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی کشور

2.jpg

19امین دوره آزمون سراسری صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی کشور به منظور ارزیابی صلاحیت بالینی پزشکان و دانشجویان پزشکی در مجموعه مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکى دانشگاه آزاد اسلامى شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، بهروز یحیایی با بیان اینکه نوزدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکان عمومی در مجموعه مهارت‌های بالینی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد، ابراز کرد: "آزمون صلاحیت های بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، برای ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش آموختگان دکتری پزشکی عمومی در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در آزمون صلاحیت بالینی جهت فارغ التحصیلی دانشجویان و انجام امر طبابت پزشکان عمومی و همچنین شرکت در امتحانات دوره تخصصی ضروری است."

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود افزود: "این آزمون به طور مستمر در دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار می‌شود و با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود توانست در ابتدای سال گذشته مجوز برگزاری این آزمون را دریافت کند تاکنون مجری شش دوره این آزمون بوده است."

دکتر بهروز یحیایی گفت: "پیش از این هم پنج دوره از این آزمون در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شده است که در ۲۵ مرداد ماه سال گذشته ۲۰ نفر، در آبان ماه سال گذشته ۲۳ نفر، در اردیبهشت ماه ۹۸ ۳۰ نفر، در مردادماه ۹۸  1۳ نفر و در آبان ماه 98 هم ۲۰ نفر در آزمون ها شرکت داشتند و در این دوره هم 11 پزشک و دانشجوی پزشکی حضور یافتند."

مسؤول برگزاری آزمون صلاحیت های بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با بیان اینکه در نوزدهمین دوره این آزمون ۱۲ نفر استاد آزمونگر، پنج بیمارنما و ۱4 نفر از عوامل اجرایی مشارکت داشتند، گفت: "شرط شرکت در آزمون اتمام مرحله کارورزی و یا حداقل سپری شدن شش ماه از شروع دوره کارآموزی است و هدف از برگزاری این آزمون ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش آموختگان دکتری پزشکی عمومی است."

رئیس تنها مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک پزشکی در کشور به برگزاری بی نقص و دقیق و طبق ضوابط و مقررات و اصول حراستی در پنج دوره قبل این آزمون سراسری در واحد شاهرود اشاره کرد و افزود:" با لحاظ این استانداردها و کیفیت بالای برگزاری این آزمون در پنج دوره قبلی در این دوره نظارت بر انجام این آزمون بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود قرار داده شد."

مدیر گروه علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود افزود: "آزمون صلاحیت بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در این آزمون برای فارغ التحصیلی دانشجویان و انجام امر طبابت پزشکان عمومی و همچنین شرکت در امتحانات دوره تخصص ضروری است، در ضمن این آزمون فاقد نمره بوده و نتایج آن به صورت رد یا قبول شدن به شرکت کنندگان اعلام می‌شود و به قبول شدگان گواهی صلاحیت بالینی اعطا خواهد شد."

• پنجشنبه 17 بهمن 1398

پنجشنبه 14 فروردين 1399 . 14:02 .