برگزاری بیست و پنجمین دوره مسابقات کتبی سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

photo_2019-12-19_21-16-45.jpg

بیست و پنجمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیست و پنجمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص هدف از برگزاری این مسابقات گفت: «هدف از برگزاری این مسابقات تقویت باورهای دینی و ملی، توسعه و تعمیق فعالیت های حوزه قرآن و عترت، تلاش برای پیاده سازی مفاهیم قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی، بصیرت افزایی، ترویج فرهنگ دینی-انقلابی، افزایش نشاط اجتماعی و امید در میان دانشگاهیان خصوصا نسل جوان دانشجو می باشد.»

حجه الاسلام و المسلمین دکتر نظری در ادامه گفت:« بخش کتبی مسابقات همزمان با سراسر کشور روز 26 آذر 98 راس ساعت 10 صبح در دو سطح اساتید و دانشجویان برگزار شد.این مسابقات که در دو دانشکده علوم پایه و علوم پزشکی این دانشگاه برگزار شد شامل گزیده تفسیر المیزان (سوره زمر)، زندگانی چهارده معصوم(ع)، حفظ و ترجمه ادعیه و زیارات، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، احکام خواهران، احکام برادران، گزیده ای از زندگانی پیامبر اکرم(ص)، ترجمه فارسی قرآن و نماز برگزار شد.

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه در این مسابقات 18 نفر از اساتید و 432 نفر از دانشجویان این دانشگاه شرکت داشتند ابراز کرد: «برای نفرات برتر در این مسابقات هدایایی شامل جوایز نقدی، اهداء کتاب مسابقه و لوح تقدیر در نظر گرفته شده است.»

لینک خبر در خبرگزاری مهر

لینک خبر در خبرگزاری بسیج

لینک خبر در پایگاه خبری شاهوار فردا

• پنجشنبه 28 آذر 1398

جمعه 22 فروردين 1399 . 16:46 .