برگزاری کارگاه «آشنایی با اصول پایه و تفسیر الکتروکاردیوگرام» در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

photo_2019-07-29_22-41-16.jpg

کارگاه آموزشی" آشنایی با اصول پایه و تفسیر الکتروکاردیوگرام" برای کادر درمان شاغل در بخش های بالینی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهرود، کارگاه آموزشی آشنایی با اصول پایه و تفسیر الکتروکاردیوگرام برای کادر درمان شاغل در بخش‌های بالینی بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد.

این کارگاه که برای افزایش دانش و مهارت کادر درمان شاغل در بخش‌های بالینی به‌ویژه بخش‌های CCU و ICU و اورژانس برگزار شد، به مدت ۱۶ ساعت در دو نوبت صبح و عصر روزهای یکشنبه و دوشنبه ششم و هفتم مرداد ماه و با استقبال خوب کادر درمان شاغل در بخش‌های بالینی بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) برگزار شد.

به گزارش آنا، این کارگاه به‌منظور ایجاد آمادگی لازم پرستاران و کادر درمان در پیشگیری و تشخیص درمان و مراقبت‌های ضروری از بیمارانی که دچار آریتمی‌های قلبی می‌شوند، درنظر گرفته شده بود.
لینک خبر در خبرگزاری آنا

لینک خبر در خبرگزاری بسیج

• سه شنبه 08 مرداد 1398

شنبه 16 آذر 1398 . 02:36 .