اولین نشست علمی دانشجویی پزشکی و پیراپزشکی

نشست علمی پیرامون لوپوس (S.L.E) در مورخ دهم اردیبهشت ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده پزشکی توسط گروه سمینار کمیته تحقیقات دانشجویی با همکاری مرکز توسعه آموزش پزشکی(EDC) برگزار گردید.

اولین نشست علمی دانشجویی پزشکی و پیراپزشکی
در این نشست دانشجویان حاضر در مورد موضوع لوپوس بحث و تبادل نظر داشته و جدیدترین مسائل و جنبه های آن را مورد برسی قرار دارند. در این نشت اساتید مدعو جناب آقای دکتر محمد رضا رحیمی مقدم و سر کار خانم دکتر پور علی به همراه جناب آقای دکتر بهروز یحیایی(رییس کمیته تحقیقات) حضور داشتند.

نشست علمی مذکور در طی دو روز برنامه ریزی شده و جلسه بعد آن در مورخ هفدهم اردیبهشت ماه(ساعت 14 الی 16) برگزار خواهد شد.

• سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

دوشنبه 01 آبان 1396 . 22:15 .